Eestis tasuta pakiautomaati saatmine alates 49€ tellimustele!

  • Käsiraamat lapsevanematele rahumeelne vanemlus ta teeb seda meelega see on hullem kui ma kartsin mu mõistus on otsas

Käsiraamat lapsevanematele “Ta teeb seda meelega!” – Mis toimub 6-11 aastase lapse peas?

16,10

Hinnatud kasvatusraamatu “Minu mõistus on otsas!” järg, mis pakub head nõu 6–11aastaste laste vanematele.

Meie laps rahmeldab ringi ega suuda keskenduda. Söögilauas nõuab ta alati sama toitu, unustab vihikud kooli ja trennitarbed koju. Ta klammerdub meie külge, kuid järgmisel hetkel nõuab suuremat iseseisvust. Vahel ta väljendab oma viha meie peal ja teeb koolis kaaslastele liiga. Me püüame tema käitumist parandada, aga tundub, et ta ei kuule meid. Tõepoolest, mõnikord võib tunduda, et ta teeb seda meelega!

See on piiride kehtestamise ja iseseisvusele pürgimise vanus, kus laps võib ühel päeval tunduda väike ja teisel suur. Usalduslik suhe lapsega sõltub nüüd igapäevastest pisiasjadest. Hea uudis on see, et meil, vanematel, on neis olukordades palju rohkem vahendeid ja võimalusi, kui oskasid kasutada meie vanemad!

Raamatu autor, tuntud prantsuse lastepsühholoog ja psühhoterapeut Isabelle Filliozat, ütleb eessõnas, et kui laps saab 6-aastaseks, on vanemal aeg muutuda tema hooldajast treeneriks. Ta juhib tähelepanu lapse veidra või sobimatu käitumise põhjustele ja jagab tarku nõuandeid, kuidas suhelda lapsega igapäevastes olukordades ning säilitada usalduslik suhe enne keerulist teismeiga.

Raamat pakub praktilisi juhiseid, kuidas rahulikuks jääda konfliktides ja näidata lapsele eeskuju emotsioonide juhtimises.

Autori ja kunstniku koostöös on raamatusse toodud soovitused esitatud peaaegu koomiksivormis, mis muudab need kergesti meeldejäävaks ja lihtsasti rakendatavaks. Nii aitab raamat vanematel kergemini taluda avastust, et mõnikord on nad ilmaasjata kurjustanud lapsega.

Empaatiline ja praktiline kasvatusraamat, mis pakub tuge igapäevaste väljakutsete lahendamisel ja aitab kasvatada tasakaalukat ja iseseisvat last!

Samalt autorilt on ilmunud ka raamatud vanustele 6–11 ja 1-5, mis kokku annavad vanematele suurepärased empaatilised suhtlemisjuhised lapse igaks arenguetapiks kuni täiskasvanuks saamiseni. Leia kogu sarja raamatud siit (link).

Laos

Tootekood: Otto-Wilhelm-teeb-seda-meelega-9789949385300 Kategooria:

LISAINFO

Lehekülgi: 176
Mõõdud: 20 × 16 cm

Jälgi meid Instagramis

6   74
7   115
7   38
4   68
SAA ESIMENE OST 10% SOODSAMALT!
Ole esimene, kes saab infot uute toodete, eripakkumiste ja allahindluste kohta.