Eestis tasuta pakiautomaati saatmine alates 49€ tellimustele!

  • Käsiraamat lapsevanematele rahumeelne vanemlus ta teeb seda meelega see on hullem kui ma kartsin mu mõistus on otsas

Käsiraamat lapsevanematele “See on hullem, kui ma kartsin!” – Kuidas läbida uste prõmmimise periood vanuses 12-17?

17,10

Puberteet on üleminekuaeg nii lapsele kui ka vanemale. Enne seda oli meil laps, pärast seda noor täiskasvanu. Aga vahepeal? See võib olla hullem, kui arvasime! Meiegi võime tunda, et kaotame enda ja olukorra üle kontrolli.

Laps, keda me tundsime, muutub.

Ta muutub ülitundlikuks, sulgub oma tuppa ja kuulutab vabaduseiha, samal ajal paigaldades oma uksele luku. Ta nõuab rohkem iseseisvust, kuid ei tule toime isegi lihtsate ülesannetega. Tema arutlused on täis maailmatarkust, ent järgmine hetk käitub ta täiesti ebaküpselt. Mis puutub ohtude hindamisse – olgu need seotud maanteega, narkootikumide või seksiga – sellest pole mõtet rääkidagi!

Tuginedes tänapäevastele teadmistele aju arengust, näitab autor, et teismeiga on ajule äärmiselt haavatav, kuid ka väga oluline arenguaken. See on tohutu potentsiaaliga periood, täis suuremeelsuse- ja entusiasmipuhanguid, sotsiaalset hõivatust, ülevoolavat armastust ja andeplahvatusi. Meie, vanemate ülesanne on seda kasvavat aju kaitsta, toetada ja hoolitseda selle eest.

Kuidas aga säilitada armastav suhe lapsega, kasvatada temast vastutustundlik täiskasvanu ja kasutada parimal moel tema ajus peituvaid võimeid?

Raamatu psühhoterapeudist autor annab rohkesti empaatilisi soovitusi. Nagu tema ülipopulaarsetes varasemates teostes, teeb suurepärane koostöö kunstnikuga nõuanded kergesti loetavaks ja meeldejäävaks.

Samalt autorilt on ilmunud ka raamatud vanustele 6–11 ja 1-5, mis kokku annavad vanematele suurepärased empaatilised suhtlemisjuhised lapse igaks arenguetapiks kuni täiskasvanuks saamiseni. Leia kogu sarja raamatud siit (link).

Avasta see väärtuslik raamat ja toeta oma last sel keerulisel, ent potentsiaaliküllasel teekonnal!

Laos

Tootekood: Otto-Wilhelm-see-hullem-kui-kartsin-9789949722310 Kategooria:

LISAINFO

Lehekülgi: 248
Mõõdud: 20 × 16 cm

Jälgi meid Instagramis

6   74
7   115
7   38
4   68
SAA ESIMENE OST 10% SOODSAMALT!
Ole esimene, kes saab infot uute toodete, eripakkumiste ja allahindluste kohta.