Eestis tasuta pakiautomaati saatmine alates 49€ tellimustele!

  • Friendly Organic Ecolunes lõhnatu ja biolagunev aed- ja puuviljade pesuvahend looduslik ohutu köögiviljade aedviljade puuviljade pesuvahend puhastusvahend seep lõhnatu
  • Friendly Organic Ecolunes lõhnatu ja biolagunev aed- ja puuviljade pesuvahend looduslik ohutu köögiviljade aedviljade puuviljade pesuvahend puhastusvahend seep lõhnatu

Friendly Organic Ecolunes lõhnatu ning biolagunev aed- ja puuviljade pesuvahend

6,09

Friendly Organic uue alabrändi Ecolunes pesuvahend puuviljade, köögiviljade ja aedviljade pesemiseks. Eemaldab kergesti kogu mustuse ning lisaained viljade pinnalt.

Tänu oma õrnale, kuid hästi toimivale koostisele, sobib pesuvahend kasutamiseks ka kogu pere viljadele. Pesuvahend on 100% biolagunev ja koostises on ainult taimedest tehtud koostisained.

Peale pesemist ei jää viljadele sünteetilist lõhna ega järelmaitseid. Toode ei jäta peale pesemist pindadele ohtlikke jääke.

Toode on dermatoloogiliselt testitud, sobib tundlikule nahale ning vegan. Toode ei sisalda lõhnaaineid ega pole testitud loomadel.

Pesuvahend on tunnustatud Taani allergialiidu poolt ja kannab ICEA sertifikaati.

Ainult 1 laos

Tootekood: heveren-ecolunes-puuviljapesuvahend-8681980090278 Kategooriad: , ,

LISAINFO

Friendly Organic Ecolunes lõhnatu ja biolagunev aed- ja puuviljade pesuvahend, 500ml pudelis.

Koostises ainult taimedest tehtud koostisained
Lõhnatu
Ei ole testitud loomadel
Peale pesemist ei jää sünteetilist lõhna ega järelmaitseid.
Tunnustatud Taani allergialiidu poolt
Vegan
Kannab ICEA sertifikaati

Kasutamine: Lisa 10 gr toodet (1.5 tl) 1 liitri vee kohta, leota puuvilja ja loputa külma jooksva vee all.

Koostisained: Aqua 90-97%, Caprylyl/Capryl Glucoside 1-5%, Citric Acid 0-1%, Sodium Benzoate 0-1%, Potassium Sorbate

HOIATUS! Põhjustab tugevat silmade ärritust. Arsti poole pöördudes võtta kaasa toote pakend või etikett. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Pärast käitlemist pesta hoolega käsi. Kanda kaitseprille/kaitsemaski.

SILMA SATTUMISE KORRAL: Loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada. Loputada veel kord Kui silmade ärritus ei möödu: pöörduda arsti poole.

NB! KUUMADE või KÜLMADE ilmade perioodil soovitame tellida antud toode Smartpost Itella automaati, kuna need asuvad üldjuhul siseruumides ja nii saab minimaliseerida ohtu toote külmumise või riknemise osas.

Jälgi meid Instagramis

8   68
23   102
3   83
14   135
SAA ESIMENE OST 10% SOODSAMALT!
Ole esimene, kes saab infot uute toodete, eripakkumiste ja allahindluste kohta.